Efter at have læst artiklen Doom i Hvnbjerg og surfet lidt på nettet, for at se hvad for meninger der er omkring computeren og spil, er jeg kommet frem til, at det hænger meget sammen med, hvad fo et menneske man er hvad for en indstilling og indgangsvinkel, man overhovedet har til computer og fjernsyn.
I artiklenDoom virker det som om, at det har været med til, at fremme fællesskabet og rykke i rangordnen mellem børnene og de unge. Jeg tror, at computere generellt og mange spil, kan være med til, at lave et fællesskab på samme måde, som hvis man laver en anden fysisk aktivitet. Det virker til, at børne og de unge, er gode til at organisere og dele om adgangen til computerne, de tager hensyn til hinanden, de forsvinder ikke bare ind i en solo verden med aggresivitet, som man ofte hører om, når det drejer sig om computere og spil.
Generelt tror jeg, at computere og soil, kan være med til at øge samspillet og fællesskabet i samme form som en anden aktivitet blandt børn og unge. Det skal bare være under kontrol som alt andet, ikke for meget og ikke for lidt.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
1 kommentar:
Hej Bettina Ja alt med måde, dog tror jeg at vi ikke skal være alt for kontrollerende, da vi i forvejen lever i et overvågningssamfund, og som du skriver, mener jeg også at børn kan knytte fællesskaber, da det er et godt samtale emne blandt børn, vi må dog huske på, at vi som kommende pædagoger ikke må bremse børns udvikling, det er nemlig vigtigt at børn idag har adgang til computere, dertil hører der også spil og set i nutiden, ja så hører børn og computere sammen, de lærer i en tidlig alder, med at lære computeren at kende, så derfor er det en god ide at institutioner har en computer, hvor børn kan spille, lege og lære, jeg ved godt der er mange fordomme om børn og computer, men vi må ikke forhindre børns leg, læring og kompetenceudvikling.
Send en kommentar